Новини за 7 квітня 2008р.

07 квітня 2008 р.

       «Дорожня карта інвестора» – назва цього посібника, виданого Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у співпраці з головним управлінням економіки Чернігівської облдержадміністрації, буквально відповідає змісту. Мета його створення – зробити настільний порадник для інвесторів і керівників місцевих органів влади для прискорення залучення інвестицій в економіку Чернігівщини, зняття будь-яких бюрократичних ускладнень для підприємців. У ньому чітко виписані всі етапи інвестиційної діяльності від започаткування до реєстрації об’єкту в бюро технічної інвентаризації, названі всі дозволи й документи, які треба отримати, а також відповідальні за це органи влади. Інвестор знатиме всі нормативно-правові акти дозвільного характеру, права і обов’язки як свої, так і органів влади.
      Враховуючи важливість цього посібника, рецензенти – заступник голови облдержадміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань Наталія БІЛОУС та начальник головного управління економіки облдержадміністрації Леонід ПОДОЛЯК – залучили для експертизи всі відповідні служби області. 18 березня на Координаційній раді з питань залучення інвестицій в економіку Чернігівської області на чолі з головою облдержадміністрації Володимиром ХОМЕНКОМ було схвалено дорожню карту.
      Всі зацікавлені можуть в електронному вигляді вільно отримати розробку «Дорожня карта інвестора» на сайтах облдержадміністрації та Центру за адресами:

      http://www.regadm.cn.ua/cgi-bin/valmenu.sh?p0609.html (розділ «Економіка регіону», сторінка «Інвестиції»);
      http://www.center.uct.ua/m5_zbir_2008.htm (розділ «Методичне забезпечення», сторінка «Збірники, посібники 2008»).

      Щоквартально будуть вноситися корективи до карти з урахуванням змін до діючого законодавства. Організація цієї роботи покладена на упорядника дорожньої карти, заступника начальника управління розвитку промисловості, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності головного управління економіки облдержадміністрації Олександра КАПЕЛЮХУ.

      Час оприлюднення з 7 квітня 2008 року.
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 675-021, 77-43-12.