Новини за 9 квітня 2008р.

09 квітня 2008 р.

       «Як працюється?», – таким було перше питання заступника голови обласної ради Олега ОБУШНОГО до начальників та спеціалістів юридичних відділів виконавчих апаратів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук. 9 квітня на відкритті триденного семінару «Нормативно-правове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування» в Чернігівському Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів він стисло окреслив стан і перспективи розвитку місцевого самоврядування в Україні та його правового забезпечення.
      Під час навчання слухачі розглянуть особливості повноважень органів місцевого самоврядування в сфері земельних правовідносин, актуальні питання господарського та адміністративного судочинства, обговорять основні вимоги щодо організації роботи з документами в органах виконавчої влади та фінансові повноваження органів місцевого самоврядування в бюджетному процесі.
      Не залишаться поза увагою юристів і основи трудового законодавства та інші питання, що є важливими в діяльності юридичних служб органів державної влади.