Новини за 21 квітня 2008р.

21 квітня 2008 р.

       «Ви стоїте на сторожі безпечного життя населення, тому поставтеся, будь-ласка, до цього навчання відповідно, консультуйтесь з відповідальними працівниками, обмінюйтесь досвідом роботи, винесіть з цього навчання все найкраще, що допомагатиме в практичній роботі», — зазначив заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир ДЕЙНЕКО, відкриваючи першу сесію навчання (вона триватиме з 21 по 25 квітня) для начальників відділів з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райдержадміністрацій, міських рад в Центрі підвищення кваліфікації кадрів.
       Під час першої сесії навчання начальники відділів вивчатимуть широкий спектр питань, починаючи від виконання безпосередньо своїх посадових обов’язків і закінчуючи питаннями державної політики вступу до НАТО та історією державного будівництва.
       Продовжується співпраця Центру підвищення кваліфікації кадрів з Чернігівським обласним центром зайнятості. 29 тимчасово непрацюючих громадян навчатимуться за програмою «Підприємець-початківець». Програма розрахована на 76 академічних годин, два тижні слухачі ознайомлюватимуться з основами бізнес планування, організацією обліку на малих підприємствах. Майбутні підприємці вивчатимуть правове регулювання підприємницької діяльності, податкове регулювання малого бізнесу тощо. По закінченню курсу кожен слухач захищатиме власний бізнес-план, проект своєї майбутньої діяльності.
       Сьогодні ж розпочався триденний тематичний короткотерміновий семінар «Роль органів місцевої влади в розвитку підприємництва» для сільських голів. Протягом навчання сільські голови ознайомлюватимуться з особливостями ведення підприємницької діяльності на селі. Підтримка підприємництва стане наріжним каменем триденного навчання.
       Хвилиною мовчання директор Центру Володимир БОЙКО разом з слухачами цього семінару вшанували пам’ять начальника відділу з питань підприємництва та регуляторної політики Головного управління економіки облдержадміністрації АНАТОЛІЯ ФЕДОРОВИЧА ПЕТРИКА, який передчасно пішов з життя. Покійний був одним із авторів цього навчання.

       Час оприлюднення з 21 квітня 2008 року
       Виконавець: Михеєнко О.А.
       конт. тел.: (8-04622)77-43-12