Новини за 19 травня 2008р.

19 травня 2008 р.

ПІД ЧАС ДРУГОЇ СЕСІЇ ОДНА ГРУПА ВІДВІДАЄ НІЖИН, А ІНША ПОЇДЕ В СМТ. БЕРЕЗНА


      Друга сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації розпочалася для спеціалістів виконавчих апаратів районних, міських (міст обласного значення) рад та секретарів сільських рад в понеділок 19 травня в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Навчання відбуватиметься в формі круглих столів, тренінгів, лекцій з елементами практичного заняття, тематичних зустрічей. Навчальним планом передбачається виступ перед спеціалістами виконавчих апаратів першого заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Георгія ЧЕРНИША він говоритиме про основні напрями гуманітарної та соціальної політики.
      Характерною особливістю навчання даних категорій слухачів на цьому тижні є активне використання в навчальному процесі виїзних практичних занять, присвячених вивченню організації та досвіду роботи органів місцевого самоврядування. Зокрема, для спеціалістів виконавчих апаратів районних, міських рад заплановано практичне заняття в м. Ніжині на тему: «Вивчення досвіду роботи міської та районної ради м. Ніжина», а секретарі сільських рад ознайомлюватимуться з роботою селищної ради смт. Березна Менського району.
      Підсумком другої завершальної сесії навчання в Центрі є захист рефератів з практики роботи чи то в сільській раді чи то в виконавчому апараті, а також комлексне комп’ютерне тестування, за результатами якого слухачам буде вручено свідоцтва про підвищення кваліфікації.

      Час оприлюднення з 19 травня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12