Новини за 20 травня 2008р.

20 травня 2008 р.

       «Довгоочікувані зміни відбулися, вони дають можливість прозоро і неупереджено проводити державні закупівлі. Державні підприємства мають здійснювати закупівлі відповідно до ТИМЧАСОВОГО ПОЛОЖЕННЯ про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти ЗАТВЕРДЖЕНОГО постановою Кабінету Міністрів України від 28березня 2008 р.», — зазначив заступник начальника управління, начальник відділу ресурсного забезпечення регіонального розвитку головного управління економіки облдержадміністрації Олег САРАНІН. Цими словами він розпочав семінар «Правові та практичні аспекти державних закупівель з використанням тендерних процедур» який відбувся для голів та секретарів тендерних комітетів райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення, обласних управлінь і організацій в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Протягом навчального дня обговорювалося широке коло питань серед яких: нормативно-правова база щодо державних закупівель в Україні, її сучасний стан та перспективи розвитку, функції та повноваження Міністерства економіки України в питаннях координації державних закупівель, дотримання вимог законодавства під час здійснення видатків розпорядниками бюджетних коштів, також детально зупинилися на особливостях проведення тендерів на закупівлю робіт. Проведено круглий стіл, розглядалися актуальні питання в діяльності розпорядників бюджетних коштів щодо організації закупівель товарів, робіт і послуг.

***

      Сьогодні в Центрі також розпочався триденний семінар «Шляхи удосконалення взаємодії місцевих органів влади з правоохоронними органами. Питання оборонної та мобілізаційної роботи» для спеціалістів органів виконавчої влади з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи.

      Час оприлюднення з 20 травня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12