Новини за 26 травня 2008р.

26 травня 2008 р.

      26 травня п. р. в Центрі розпочали тижневе навчання за професійною програмою спеціалісти у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи головного, районних управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій.
       «Я бажаю, щоб ви їхали з навчання, вирішивши всі професійні питання», – побажав слухачам на відкритті занять начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Микола Уложенко.
      Протягом першої сесії спеціалісти обговорять проблеми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», дізнаються про порядок використання коштів державного бюджету для виконання програм, пов’язаних із соціальним захистом громадян. Розкладом передбачені конверсаторіуми, тематичні зустрічі, присвячені питанням організації щорічного оздоровлення, видачі посвідчень та іншим питанням, що стосуються пільг та компенсацій громадянам, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

      Час оприлюднення з 26 травня 2008 року
      Виконавець: Фесенко М. В.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12