Новини за 11 червня 2008р.

11 червня 2008 р.

БУХГАЛТЕРИ ВІДВІДАЛИ ХМІЛЬНИЦЬКУ СІЛЬСЬКУ РАДУ

       На базі територіальної громади с.Хмільниця Чернігівського району сьогодні відбулося виїзне практичне заняття за участю бухгалтерів сільських рад. Вони побували в селі Хмільниця, навчаючись в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
       Учасники виїзного заняття ознайомилися з роботою сільської ради та її виконкому, побували в загальноосвітній школі, відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з неблагополучних сімей та будинок культури.
       Наприкінці зустрічі відбувся обмін досвідом роботи бухгалтерів виконкомів сільських рад. Перед слухачами виступила керівник Хмільницької територіальної громади Надія Січко.
       «На утриманні нашої сільради знаходяться загальноосвітня школа, дитячий садок, два будинки культури, три водогони з трьома артезіанськими свердловинами, дев’ять пам’ятних знаків, п’ять кладовищ. Силами сільської ради ведеться інтенсивна газифікація сіл, проводиться ремонт очисних споруд, асфальтування доріг, облаштовується територія. Нашій сільській раді підпорядковані чотири населені пункти: села Рябці, Рижики, Рівнопілля та Хмільниця. На території громади діє дев’ять садових товариств, серед яких «Сортнасінняовоч», ТОВ «Сотік», «Полінвест», «Норд-вест», «Каталь», «Базис». Особливо слід відмітити науково-дослідне підприємство «Регміль», яке займається виробництвом електронної продукції для металургійної промисловості, що реалізуються на території всієї України», — поінформувала голова, виступаючи перед бухгалтерами сільських рад.
       Про свою роботу розповіла головний бухгалтер сільської ради Світлана Чех. В зв’язку з тим, що до Хмільницької сільради відносяться чотири населені пункти, бухгалтеру доводиться напружено працювати, вирішувати проблемні питання, які виникають у матеріальному та фінансовому забезпеченні.
       «Ви бачите, що на бухгалтера нашої сільської ради покладений величезний шмат роботи, але незважаючи на це, ми можемо з упевненістю сказати, що вона справляється і не просто справляється, а бездоганно виконує свої обов’язки. Дякуємо нашому головному бухгалтеру Світлані Чех за її сумлінну працю», — підсумувала голова Хмільницької ради.

       Час оприлюднення з 11 червня 2008 року
       Виконавець: Михеєнко О.А.
       конт. тел.: (8-0462)77-43-12