Новини за 12 червня 2008р.

12 червня 2008 р.

      Виїзний семінар-тренінг Соціально-психологічні аспекти управлінської діяльності, імідж посадової особи місцевого самоврядування» відбувся 11 червня 2008 р. в м. Прилуки.
       «Специфіка нашої роботи полягає у взаємодії з людьми і тому вкрай важливо, яке враження ми, як представники органів місцевого самоврядування викличемо у пересічних громадян. Аби наша робота була ефективною, необхідно враховувати в ній і соціально-психологічні аспекти», – зазначила на відкритті заходу секретар Прилуцького виконкому Валентина ХОДЮК.
       «Людина працює ефективно, коли працює на своєму місці», – підкреслила тренер семінару, доцент кафедри менеджменту (викладач спеціальності «Державна служба») Чернігівського державного технологічного університету, кандидат економічних наук Світлана ЗАДОРОЖНА.
      Учасники семінару-тренінгу, а це посадові особи Прилуцької міської ради, обговорили соціально-психологічні проблеми, що виникають в органах місцевого самоврядування, зупинились на умовах, необхідних для створення успішної команди, торкнулися якостей лідера та керівника, типів лідерства та управління, психологічних особливостей роботи посадової особи в органах місцевого самоврядування, клімату в організації, факторів успіху, проаналізували світоглядне кредо посадової особи органів місцевого самоврядування, складові її іміджу та шляхи його зміцнення.
      Під час семінару-тренінгу були використані інтерактивні методики

      Час оприлюднення з 12 червня 2008 року
      Виконавець:Чабак Л.А.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12