Новини за 13 червня 2008р.

13 червня 2008 р.

       «Отримані знання, я думаю, нададуть можливість військовим влаштуватись в цивільному житті. 85% наших випускників знаходять достойну роботу на підприємствах – і це хороший сигнал», – зазначив менеджер програми «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт під час підбиття підсумків навчання військовослужбовців в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      13.06.2008 р. завершилось навчання групи військовослужбовців за курсом «Економіка та управління виробництвом». Слухачі, військовослужбовці звільнені в запас або у відставку у зв’язку з реформуванням Збройних Сил України, пройшли навчання у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, працівників державних підприємств, установ і організацій.
      В підбитті підсумків навчання взяли участь Юрій Матяш –заступник менеджера програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців, підполковник Дмитро Єсіпенко – представник територіального управління «Північ», Сергій Меженний – головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації,Андрій Курніков – директор страхової компанії «Оранта – життя».
      По завершенню навчання слухачам були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка з напряму «Економіка та управління виробництвом» та сертифікати НАТО.
      Напередодні, 12 червня 2008 року на базі Міського центру зайнятості для слухачів-військовослужбовців відбулася «Ярмарка вакансій».
      В ній взяли участь провідні роботодавці м. Чернігова: ВАТ «Домобудівник», Асоціація охоронних фірм Чернігівської області, Корпорація «Котельний завод «Колві», ТОВ «ВКФ СЕВЕР», Дочірнє підприємство «Пропаганда» ТОВ «Дім Реклами», Страхова компанія «Оранта». Вони коротко поінформували про діяльність своїх підприємств та наявні вільні робочі місця.
       «Учасники «Ярмарки» ознайомилися з наявністю вільних робочих місць в області та в Україні загалом, отримали необхідну інформацію для працевлаштуватися. Вони також мали можливість скористатися Інтернет-базою даних щодо пошуку роботи. Досвідчені спеціалісти міського центру зайнятості надали консультативну та дорадчу допомогу.
      Час оприлюднення з 13 червня 2008 року
      Виконавець: Коваленко Н. В.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12

***

ТКС КРАЩЕ

       «Які форми навчання мають більшу ефективність: виїзні семінари- тренінги чи ТКС — тематичні короткотермінові семінари в Центрі?» — цим запитанням розпочав підбиття підсумків другої сесії навчання бухгалтерів та землевпорядників сільських рад директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир БОЙКО. Відповідь слухачів була однозначна: «Тематичні семінари в Центрі. Завдяки їм ми матимемо можливість поспілкуватися з керівниками області, поставити їм запитання та отримати кваліфіковані відповіді».
       «Отож ми обов’язково враховуватимемо ваші побажання при плануванні роботи Центру» ,— підкреслив керівник закладу.
      Цей діалог відбувся по завершенню тестування та врученням свідоцтв. Слухачі Центру отримали методичні матеріали, які допомагатимуть в їх практичній роботі. Серед них збірники присвячені земельним питанням, оподаткуванню, діловодству, правовим питанням.
      Підвищивши свою кваліфікацію, а навчання за професійною програмою відбувається раз на чотири роки, посадові особи працюватимуть на місцях в сільських та селищних радах.

      Час оприлюднення з 13 червня 2008 року
      Виконавець:Михеєнко О. А.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12