Новини за 22 серпня 2008р.

22 серпня 2008 р.

Представники Чернігова, Херсона, Крима і Луганська вітали один одного з річницею Незалежності України

      Напередодні 17-ої річниці Незалежності України Чернігівський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів спільно з Херсонським, Кримським та Луганським центрами провели міжрегіональну науково-практичну відеоконференцію “Становлення та розвиток української державності за роки незалежності”.
      В конференції взяли участь керівники та працівники регіональних центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації, представники управлінь державної служби Головдержслужби України, відділів кадрової роботи апаратів та управлінь з питань внутрішньої політики обласних державних адміністрацій.
      Під час відеозв’язку було обговорено низку питань, зокрема директор Херсонського центру Сергій Білорусов виклав свої міркування щодо історичних та сучасних аспектів розвитку української держави, Володимир Бойко -директор Чернігівського центру – проаналізував досягнення та проблеми системи навчання державних службовців України доби незалежності, учасники конференції розповіли про здобутки і складності роботи своїх організацій.
      Представник литовського центру підвищення кваліфікації, який також брав участь в конференції, поділився цінним досвідом роботи подібних закладів у Литві. «Ми не маємо універсального рецепта як треба вчити державних службовців, але ми з радістю розповімо про наші досягнення та невдачі, щоб ви могли враховувати їх в своїй роботі», -підсумував він свій виступ.

      Час оприлюднення з 22 серпня 2008 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12