Новини за 30 вересня 2008р.

30 вересня 2008 р.

СЕЛИЩНІ ТА МІСЬКІ ГОЛОВИ ВИВЧАТИМУТЬ СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ, А АДМІНІСТРАТОРИ ДОЗВІЛЬНИХ ЦЕНТРІВ ПОРЯДОК ВЗАЄМОДІЇ З СУБ’ЄКТАМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТА ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ДОЗВІЛЬНИМИ ОРГАНАМИ

      Селищні, міські (міст районного значення) голови Чернігівської області три дні вивчатимуть питання стратегічного планування під час семінару «Стратегічне планування розвитку територіальних громад. Цільові програми». Навчання проходитиме в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 30 вересня по 2 жовтня 2008 року.
      В ході семінару заплановані виступи представників головного управління економіки облдержадміністрації, управління харчової та переробної промисловості облдержадміністрації, постійної комісії з питань бюджету і фінансів, відділу систем якості державного підприємства «Чернігівський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Заняття проходитимуть в формі тематичних зустрічей, круглих столів, тренінгів

***

      Сьогодні в Центрі завершилося навчання адміністраторів дозвільних центрів області. Тема постійно діючого семінару – «Порядок взаємодії адміністраторів з суб’єктами господарювання та територіальними дозвільними органами».
      Під час семінару розкривалися питання інженерної підтримки та технічного адміністрування адміністративно-ресурсного центру, аналізувалася робота, що стосується реєстру документів дозвільного характеру, обговорювалася процедура отримання дозволів на будівництво та на початок будівельних робіт, роз’яснювалися вимоги щодо організації видачі документів дозвільного характеру.

      Час оприлюднення з 30 вересня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12