Новини за 7 жовтня 2008р.

7 жовтня  2008 р.

       «Після 400-годинного курсу навчання ви зможете розмовляти англійською і це є хороший шанс для кожного з вас, скористайтеся ним» — цими словами менеджер «Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців» Крістофер Штаудт відкрив інтенсивні курси англійської мови для колишніх військових. Вони проходитимуть навчання на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Зарахування на курси англійської мови відбулося за результатами тестування, що пройшло під орудою менеджера екзаменаційного та викладацького відділу Британської ради Тоні Хаббарта. За його слів: «Ви маєте можливість спілкуватися англійською мовою під час занять в Центрі, але не забувайте продовжувати спілкуватися і вдома, це допоможе вам в оволодінні мовою».
       «Хто дійде до кінця навчання – покаже свій бійцівський характер» — підкреслив представник територіального управління «Північ» (заступник начальника відділу соціально-психологічної роботи центру особового складу територіального управління «Північ» підполковник Юрій Бабій.
       «Це перші подібного роду курси англійської мови в м. Чернігів, раніше необхідно було їхати на навчання в інші міста України, але в цьому відпала необхідність. Отож, використайте свій шанс здобути знання». — підсумував директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко.
      Навчання проводяться в рамках програми мовної підготовки військових і є частиною співробітництва між Україною та НАТО з питань пов’язаних з конверсією, яка запроваджується спільно з Міністерством оборони України. Проведення навчання доручено одній із провідних мовних інституцій – Британській Раді,триватиме чотири місяці і фінансуватиметься НАТО.

      Час оприлюднення з 7 жовтня 2008 року
      Виконавець: Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12