Новини за 20 жовтня 2008р.

20 жовтня 2008 р.

      20 жовтня в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалася друга сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації відразу двох груп слухачів. Перша — це секретарі сільських рад, друга — бухгалтери сільських рад. Всі вони навчатимуться протягом тижня з 20 по 24 жовтня.
      Характерною особливістю другої сесії навчання є проведення виїзних практичних занять на базах сільських громад області. Практика проведення практичних занять показує, що вони є необхідною складовою навчального процесу. Цього разу передбачаються виїзні практичні заняття до сільської ради с. Ковчин Куликівського району та с. Вихвостів Городнянського району. Слухачі Центру матимуть унікальну можливість ознайомитися з роботою територіальної громади, обмінюватимуться досвідом роботи з секретарем та бухгалтером сільської ради. Також спілкуватимуться з керівництвом району, участь якого передбачається.
      Завершальним етапом другої сесії навчання є проведення тестування, за результатами якого видаватимуться свідоцтва про підвищення кваліфікації кадрів.

      Час оприлюднення з 20 жовтня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-04622)77-43-12