Новини за 27 жовтня 2008р.

27 жовтня 2008 р.

       «На сьогоднішній день ми живемо в суспільстві, де товаром є робоча сила, чим більш якісна та кваліфікована вона є, тим більшу спеціаліст отримує за виконану роботу платню. Ми живемо в ринкових умовах. Отримані знання поступово застарівають, тому конче необхідно працювати над собою, підвищуючи свою кваліфікацію та займаючись самоосвітою, заповнюючи існуючий вакуум. Тому я хотів би побажати вам скористатися можливістю поспілкуватися з колегами, обмінятися досвідом роботи, почерпнути корисну інформацію», — цими словами директор Центру, кандидат історичних наук Володимир БОЙКО розпочав навчання спеціалістів відділів бухгалтерського обліку та звітності райміськуправлінь Державного казначейства у Чернігівській області.
      Триденний семінар під назвою «Зміни в системі бухгалтерського обліку та звітності, відповідно до заходів Стратегії модернізації системи бухгалтерського обліку в державному секторі на 2007-2015 роки» проходитиме з 27 по 29 жовтня на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
       «Готуючись до вашого навчання, ми прагнули, щоб воно відбулося з максимальною користю. Спілкуйтеся, ставте запитання, вносьте свої пропозиції щодо тем які необхідно розглянути, а ми, в свою чергу, у співпраці з Центром, будемо відповідно реагувати, залучаючи фахівців до розгляду найбільш хвилюючих вас тем. Успіху всім у відповідальній роботі, отриманні та поглибленні знань», — зазначив начальник Головного управління Державного казначейства України у Чернігівській області Анатолій ЛІТОШ відкриваючи навчання в Центрі.

      Час оприлюднення з 27 жовтня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12