Новини за 29 жовтня 2008р.

29 жовтня 2008 р.

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ДЛЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

      «Соціально-психологічні аспекти управлінської діяльності, імідж посадової особи місцевого самоврядування» — така назва виїзного семінару– тренінгу, що відбувся в Ніжині для посадових осіб місцевого самоврядування Ніжинського району та міста Ніжин. Організатором семінару виступив Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Відкрила семінар за участю представників Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів керівник апарату Ніжинської районної державної адміністрації Галина ТОВСТОП’ЯТА.
      Проводила семінар-тренінг доцент кафедри менеджменту (викладач спеціальності «Державна служба») Чернігівського державного технологічного університету, кандидат економічних наук Світлана ЗАДОРОЖНА, яка має значний досвід викладацької роботи перед даною категорією слухачів.
      Під час семінару-тренінгу учасники торкнулися ряду актуальних питань, зокрема соціально-психологічні аспекти управлінської діяльності, формування позитивного іміджу посадової особи місцевого самоврядування. Детально розглядалися складові ефективної управлінської роботи. Говорили про створення в організації певних традицій, які мають підтримувати колективний дух. Розглядали командну групову діяльність як запоруку успішної роботи колективу.
      По завершенню тренінгу учасники прийшли до такого висновку: людина, яка уповноважена на виконання функцій держави має бути гуманного спрямування, а за освітою, моральними якостями та етичними нормами має відповідати своїй посаді; бути комунікабельною, професійною та постійно вдосконалювати себе через навчання та самоосвіту; ніколи не спинятись на досягнутому та креативно мислити.
      «Цей семінар має практичну значимість, особливо для нас – посадових осіб, які постійно працюють з людьми, тому такого роду навчання необхідно продовжувати і надалі» — зазначила одна із учасників семінару-тренінгу під час підбиття підсумків.

      Час оприлюднення з 29 жовтня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12