Новини за 30 жовтня 2008р.

30 жовтня 2008 р.

ВИВЧАЛИ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНУ ПОЛІТИКУ


      Про основні напрями регіональної інноваційно-інвестиційної політики йшлося під час семінару «Реалізація державної інноваційно-інвестиційної політики в області», що відбувся в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для заступників голів райдержадміністрацій та міських (міст районного значення) рад з соціально-економічних питань, начальників районних, міських (міст обласного значення) управлінь економіки. Семінар тривав з 28 по 30 жовтня п.р.
      В ході триденного семінару розглядалися правові засади залучення інвестицій та впровадження дорожньої карти інвестора, також аналізувалися питання активізації роботи агенцій регіонального розвитку як фактор залучення інвестицій за рахунок міжнародних грантів та міжнародної технічної допомоги. Розглядалася реалізація державної інноваційно-інвестиційної політики в області відповідно до Програми інноваційно-інвестиційного розвитку Чернігівської області на 2007-2010 роки «Чернігівщина інвестиційна – 2010».
      Про транскордонне та єврорегіональне співробітництво рубіжних областей йшлося у виступі Надзвичайного і Повноважного Посла України, заслуженого економіста України, голови комісії з питань міжрегіонального і транскордонного співробітництва Чернігівської обласної ради Петра Шаповала.
      Також відбулася зустріч на тему: «Північний центр інноваційного розвитку та державна інноваційна політика» за участю директора Північного регіонального центру інноваційного розвитку Олександра Шараєнко.
      В останній день семінару перед слухачами виступив та підбив підсумки навчання начальник головного управління економіки облдержадміністрації Леонід Подоляк.

      Час оприлюднення з 30 жовтня 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12