Новини за 5 листопада 2008р.

5 листопада 2008 р.

ОЗНАЙОМЛЮВАЛИСЯ З РОБОТОЮ ГОРОДНЯНСЬКОГО РАЙОННОГО ЦСССДМ


      «Ми з задоволенням приймаємо гостей. На Городнянщині є що подивитись та показати, одним із провідних закладів в нашому районі є центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, тому бажаю всім присутнім плідної роботи під час цього семінару, спілкуйтесь, обмінюйтесь досвідом роботи» — цими словами перший заступник голови Городнянської райдержадміністрації Володимир ЧОРНОМАЗ розпочав виїзний семінар для директорів районних, міських соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Виїзне практичне заняття відбулося в рамках другої сесії навчання в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Навчання відбулося за участю та під керівництвом директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлани ВАСИЛЬЄВОЇ та директора Городнянського районного ЦСССДМ Тетяни ВИСОЦЬКОЇ. Зокрема Т. Висоцька ознайомила присутніх із здобутками та досягненнями в роботі. При центрі працює творча майстерня для дітей з особливими потребами, «Школа молодої матері», служба по роботі з ін’єкційними споживачами наркотиків, здійснюється соціальний супровід умовно засуджених, які перебувають на обліку, здійснюється робота з ВІЛ-інфікованими, працює мобільний консультаційний пункт, що здійснює виїзди по всьому району.
      Також учасники семінару обговорили проведення опікунської ради та усиновлення дітей.
      Відбулися тематичні круглі столи на тему: «Забезпечення діяльності спеціалізованих формувань у системі центрів СССДМ» та «Шляхи співпраці державних організацій та установ щодо надання соціальних послуг населенню» за участю заступника голови з гуманітарних та політико-правових питань Городнянської райдержадміністрації Андрія ЖАДЧЕНКА.
      Перед слухачами виступили та ознайомили зі своїми напрямами співпраці з Городнянським районним ЦСССДМ в.о. начальника служби у справах дітей Ольга Дробишева, завідувач гінекологічним відділенням районної лікарні Іван Заровний та інспектор Городянського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції.
      «Навчання пройшло досить змістовно, має практичну значимість, слухачі отримали можливість обмінятися досвідом роботи» — зазначила директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана ВАСИЛЬЄВА, підбиваючи підсумки виїзного навчання.

      Час оприлюднення з 05 листопада 2008 року
      Виконавець: Михеєнко О.А.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12