Новини за 17 листопада 2008р.

17 листопада 2008 р.

       «Я сподіваюсь, що навчання буде двостороннім і активним: з одного боку ви отримаєте інформацію, зі свого боку адаптуєте отримані знання відповідно до своєї роботи, намагатиметесь дізнатися якомога більше, вирішите протягом тижня занять нагальні питання», – такою настановою відкрив семінар для спеціалістів контрольно-ревізійного складу – державних службовців VI-VII категорій посад КРУ у Чернігівській області начальник КРУ в Чернігівській області Василь Шолох.
      Під час тижневого навчання для спеціалістів будуть проведені конверсаторіуми з різноманітних тем, серед яких: «Особливості проведення контрольних заходів у сфері освіти, що фінансуються із бюджетів усіх рівнів», «Причини та умови, що призводять до порушення антикорупційного законодавства, та заходи з їх усунення» та інші. Під час практичного заняття слухачі ознайомляться з особливостями проведення контрольних заходів у суб’єктів господарювання державної власності.

      Сьогодні ж розпочала другу сесію навчання за професійною програмою група новопризначених начальників відділів ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрацій, виконавчих комітетів Ніжинської, Прилуцької міських рад, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад. Слухачі цієї групи зможуть на практиці ознайомитись з електронною базою виборців, сформованою в інформаційно-аналітичній системі «Списки виборців», під час виїзного заняття опанувати досвід роботи Бобровицького районного відділу ведення Державного реєстру виборців. Наприкінці навчання начальники відділів пройдуть комп’ютерне тестування.

      Час оприлюднення з 17 листопада 2008 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12