Новини за 18 листопада 2008р.

18 листопада 2008 р.

      «Отримані знання, я думаю, нададуть можливість знайти Вам хорошу роботу, отримувати хороші гроші і забезпечувати сім’ю», – зазначив менеджер програми «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт під час підбиття підсумків навчання військовослужбовців у військовому містечку Десна.
      18.11.2008 р. завершилось навчання групи військовослужбовців за курсом «Керівник в структурі малого бізнесу».
      В підбитті підсумків навчання взяли участь директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко, заступник начальника по виховній роботі територіального управління «Північ» Станіслав Гончар, заступник начальника Навчального центру в смт. Десна Володимир Бабій.
      «Отримані знання стануть вам в нагоді, оскільки служба в Збройних силах закінчується, а життя триває» — підкреслив Станіслав Гончар.
      «Ми висловлюємо вдячність організаторам цього навчання, тому, що офіцери тепер дивляться в майбутнє з відкрити очима і більш впевнено почувають себе в житті», — підсумував Володимир Бабій.
      По завершенню навчання слухачам були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка з курсу «Керівник в структурі малого бізнесу» та сертифікати НАТО.

      Час оприлюднення з 18 листопада 2008 року
      Виконавець: Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12