Новини за 2 грудня 2008р.

02 грудня 2008 р.

      Від правильності прийняття управлінського рішення залежить не лише рівень його виконання, але й іноді доля цілої установи, організації – така думка прозвучала під час відкриття виїзного семінару-тренінгу «Технології прийняття управлінських рішень державними службовцями (посадовими особами місцевого самоврядування)» в м. Щорс, у якому взяли участь перший заступник голови, керівник апарату райдержадміністрації Любов Удод, заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних, соціальних і політико-правових питань Галина Сиваш, заступник голови районної ради Віталій Запорожець.
      Професійний викладач, доцент кафедри менеджменту Чернігівського державного технологічного університету, кандидат економічних наук Світлана Задорожня розповіла слухачам про принципи прийняття управлінських рішень в органах державної влади та місцевого самоврядування, визначила основні складові та етапи прийняття управлінських рішень, розкрила головні механізми ефективності рішень у сфері управління. Окремий наголос було зроблено на питаннях етичної відповідальності за прийняття управлінських рішень.
      Учасниками заходу, організованого Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно з Щорською районною державною адміністрацією та Щорською районною радою стали начальники та спеціалісти управлінь та відділів райдержадміністрації, представники Держкомзему, Пенсійного фонду у Щорському районі, всі ті, хто кожного дня стикається з проблемами прийняття рішень у сфері управління.

      Час оприлюднення з 02 грудня 2008 року
      Виконавець:Чабак Л.А.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12