Новини за 12 грудня 2008р.

12 грудня 2008 р.

ВІТАЛИ ТАМАРУ ДЕМЧЕНКО

      12 грудня 2008 р. в Центрі підвищення кваліфікації кадрів лунали привітання та найкращі побажання на адресу ТАМАРИ ПАВЛІВНИ ДЕМЧЕНКО – заслуженого працівника освіти, кандидата історичних наук, доцента. Днями вона відзначила свій ювілей і Сіверський інститут регіональних досліджень виступив організатором Урочистої академії на пошану визначного педагога та науковця.
      Привітати ювіляра прийшли її колеги, колишні студенти, представники закладів культури нашого міста.
      З привітаннями та подякою звернулася до педагога Наталія Романова – голова обласної ради, колишня студентка Тамари Демченко.
      Захід перетворився на вечір цікавих споминів та добрих побажань. Кожен з гостей згадував про різні аспекти роботи Тамари Павлівни: говорили про творчий шлях ювіляра загалом, про співпрацю з Чернігівським історичним та Літературним музеями, Сергій Бутко – представник Українського інституту національної пам’яті – розповів про Тамару Демченко як про дослідницю Голодомору 1932-1933 років, а Володимир Бойко – директор Центру , кандидат історичних наук – розповів про досягнення іменинниці як дослідниці Чернігівщини доби революцій.
       «Тамара Павлівна не робить нічого особливого, вона просто робить свою роботу, робить її сумлінно, старанно і самовіддано, завдяки її старанням ми знаємо про помилки історії і можемо вберегтися від їх повторення, дякуємо їй за це!» – ця думка, висловлена кандидатом історичних наук Дмитром Гринем, стала лейтмотивом зустрічі.

      Час оприлюднення з 12 грудня 2008 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12