Новини за 22 грудня 2008р.

22 грудня 2008 р.

      22 грудня в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочався тематичний короткотерміновий семінар «Сучасні інформаційні технології».
      Протягом трьох днів за програмою семінару навчатимуться спеціалісти райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрації.
      Програма семінару передбачає вивчення спеціалістами основних тенденцій та напрямків розвитку сучасних інформаційних технологій, та засвоєння практичних аспектів роботи з найбільш поширеними програмами.
      Начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації Олександр Клименок розповість про принципи роботи локальних мереж та глобальної мережі Internet, також буде розглянуто можливості які надають ці мережі.
      «Операційна система Windows, установка і видалення програм, налаштування параметрів», «Організація та збереження інформації» – ці та інші теми розкриє перед слухачами під час практичних занять завідувач сектору інформаційно-комп’ютерного забезпечення Центру Дмитро Шолох. На практиці спеціалісти навчаться самостійно налаштовувати параметри операційної системи Windows XP, грамотно встановлювати та видаляти програмне забезпечення.
      Передбачається, що засвоївши програму семінару, слухачі зможуть працювати з сучасним комп’ютерним обладнанням на рівні досвідченого та впевненого користувача.

      Час оприлюднення з 22 грудня 2008 року
      Виконавець: Шолох Д.О.
      конт. тел.: (8-0462)77-43-12