Новини за 9 січня 2009р.

09 січня 2009 р.

Регулювати земельні відносини вчилися посадові особи місцевого самоврядування


      Як реалізувати право власності на землю, які існують механізми та правила відведення земельних ділянок, що говорить Закон про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення – ці питання є нагальними та досить болючими для посадовців органів місцевого самоврядування. Саме ці проблеми були розкриті перед посадовими особами місцевого самоврядування Ріпкинського району під час виїзного семінару-тренінгу «Правове регулювання земельних відносин», організованого Центром підвищення кваліфікації кадрів.
      У відкритті навчання брали участь в.о. голови Ріпкинської районної державної адміністрації Римма Олексенко та голова Ріпкинської районної ради Юрій Лемешко.
      Проводив навчання начальник відділу державної земельної експертизи головного управління держкомзему у Чернігівській області Ігор Пузан, в доступній тренінговій формі він розповів слухачам про нюанси та особливості вирішення земельних питань.
      Семінар став першим з серії восьми запланованих Центром. Протягом року тренінги з даної теми планується провести в Ічнянському, Городянському, Сосницькому та інших районах області.

      Час оприлюднення з 09 січня 2009 року
      Виконавець: Сарана С.Ю.
      конт. тел.: (8-0462) 77-43-12