Новини за 15 січня 2009р.

15 січня 2009 р.

       15 січня п.р. в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочався постійно діючий тематичний семінар «Протидія корупції в органах державного управління та місцевого самоврядування». Навчатися будуть посадові особи Чернігівської міської, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, їх виконавчих органів.
       «Ми не в змозі розказати вам всього: тема корупції є дуже широкою, але в Центрі ви зустрінетесь зі спеціалістами, що дадуть відповіді на ваші нагальні питання і скерують у пошуках необхідної інформації», – зазначив під час відкриття навчання директор Центру Володимир Бойко.
       Під час першого етапу навчання слухачі зустрінуться з заступником начальника управління державної служби Головдержслужби України в області Іриною Протченко, яка розповість про щорічний рейтинг оцінки поширення корупції у світі, що був оприлюднений міжнародною антикорупційною організацією Transparency International.
       Також 15 січня пройде круглий стіл з теми «Основні напрями взаємодії органів місцевої влади з правоохоронними органами щодо посилення боротьби з організованою злочинністю і корупцією в області. Профілактика правопорушень – запорука покращення криміногенної ситуації в регіоні» , який проведуть головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Меженний, прокурор відділу нагляду за додерженням законів, спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Прокуратури області Юрій Максиміхін та старший оперуповноважений відділу по боротьбі з корупцією УБОЗ УМВС України в Чернігівській області Василь Петрушевець.
       Семінар триватиме протягом року, в його рамках заплановано 3 одноденних навчання.

       Час оприлюднення з 15 січня 2009 року
       Виконавець: Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 77-43-12