Новини за 28 січня 2009р.

28 січня 2009 р.

      28 січня Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у смт. Варва провів перший з серії виїзних семінарів-тренінгів «Регулювання відносин між роботодавцями та найманими працівниками в межах КЗпП України. Оплата праці в органах місцевої влади». У відкритті цього навчання взяла участь Доля Любов Вікторівна – заступник голови Варвинської райдержадміністрації, яка наголосила на актуальності і необхідності вказаної теми.
      Про договірне регулювання трудових відносин, зміст колективного договору, порядок ведення трудових книжок, додержання державних гарантій в оплаті праці, соціальні стандарти у сфері праці слухачам розказала Тимощенко Катерина Михайлівна – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.
      На семінарі, який пройшов за участю голів територіальних громад, державних службовців місцевих органів виконавчої влади, жваво обговорювались питання оплати праці на основі єдиної тарифної сітки та умови оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади. Слухачі отримали відповіді на всі свої питання, поділились досвідом вирішення проблем.

      Час оприлюднення з 28 січня 2009 року
      Виконавець: Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (8-0462) 675 021