Новини за 10 лютого 2009р.

10 лютого 2009 р.

      10 лютого в приміщенні Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбулось закриття курсів «Англійська мова».
      В день закриття чотирнадцяти слухачам, що успішно завершили ці курси, вручив сертифікати Крістофер Штаудт, менеджер «Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців». Він зазначив, що сьогодні офіційно закриває програму 2008 р. з перепідготовки військовослужбовців, яка працювала не лише в Чернігові, а і в інших містах України (Хмельницькому, Львові, Харкові).
      «Ви показали дуже хороші результати на підсумковому тестуванні, отримали сертифікати і, я думаю, це допоможе вам адаптуваватися в цивільному житті і знайти достойну роботу», – підсумував Крістофер Штаудт.
      Навчання проводилося в рамках програми мовної підготовки військових, воно запроваджується спільно з Міністерством оборони України і є частиною співробітництва між Україною та НАТО з питань пов’язаних з конверсією.
      Проводила навчання одна із провідних мовних інституцій – Британська Рада, воно тривало чотири місяці і фінансувалося НАТО.

Час оприлюднення з 10 лютого 2009 року
Виконавець: Коваленко Н.В.
конт. тел.: (8-0462) 676 052