Новини за 20 лютого 2009р.

20 лютого 2009 р.

       «Проходження служби в органах місцевого самоврядування. Дотримання законодавства» – круглий стіл під такою назвою відбувся сьогодні в Ценрі підвищення кваліфікації кадрів в рамках навчання за професійною програмою секретарів сільських рад. Під час круглого столу перед слухачами виступили: Ірина Протченко – заступник начальника управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області та Надія Алійник – завідувач сектором управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області. Вони розповіли секретарям про основи місцевого самоврядування, відповіли на питання, що стосуються роботи в органах місцевого самоврядування.
      Бухгалтери та секретарі сільських рад, які підвищували кваліфікацію протягом тижня, змогли ознайомитись з виставкою літератури, що відкрилася сьогодні в бібліотеці Центру з нагоди Міжнародного дня рідної мови. На виставці представлені книги різних жанрів та напрямів: довідкова, навчальна, художня література, але всіх їх об’єднує тема рідної мови та краси українського слова.
      Групи секрктарів та бухгалтерів сільських рад продовжать навчання за професійними програмами вже на другій сесії, яка запланована на травень п.р.

      Час оприлюднення з 20 лютого 2009 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052