Новини за 27 лютого 2009р.

27 лютого 2009 р.

      27 лютого Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у смт. Козелець провів виїзний семінар-тренінг «Регулювання відносин між роботодавцями та найманими працівниками в межах КЗпП України. Оплата праці в органах місцевої влади». У відкритті цього навчання взяв участь Шапка Микола Васильович – голова Козелецької районної ради, який наголосив: «Така зустріч нам необхідна, оскільки питання трудового законодавства набули сьогодні особливої гостроти». Птуха Тамара Василівна – керівник апарату райдержадміністрації, підкреслила: «В залі зібралось понад 60 чоловік, що свідчить про зацікавленість у даній тематиці, про необхідність роз’яснення окремих питань законодавства про працю».
      Семінір-тренінг провела Тимощенко Катерина Михайлівна – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.
      Вона розказала про договірне регулювання трудових відносин, зміст колективного договору, додержання державних гарантій в оплаті праці, соціальні стандарти у сфері праці, порядок індексації грошових доходів громадян.
      На семінарі, який пройшов за участю голів територіальних громад, державних службовців місцевих органів виконавчої влади, обговорювались питання оплати праці на основі єдиної тарифної сітки та умови оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, порядок розрахунку заробітної плати та матеріальної допомоги.
      Слухачі подякували за змістовну і професійну інформацію, змогу отримати консультацію по болючим питанням трудового законодавства.

      Час оприлюднення з 27 лютого 2009 року
      Виконавець:Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052