Новини за 3 березня 2009р.

3 березня 2009 р.

       3 березня в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочався тематичний короткотерміновий семінар для начальників організаційних відділів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад. Семінар має назву «Організація діяльності місцевих рад у сучасних правових умовах», і триватиме він протягом трьох днів.
       «Ви маєте гарну можливість поспілкуватись, поділитись досвідом вирішення проблем, яких в ситуації нинішньої кризи є достатньо, отримати кваліфіковані відповіді на наболілі питання», – зазначив під час відкриття семінару керуючий справами Чернігівської обласної ради Василь Фесенко.
       Також у відкритті навчання взяли участь заступник керуючого справами, начальник організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради Олександр Антоненко та директор Центру Володимир Бойко.
       Розкладом семінару заплановано проведення ряду конверсаторіумів, присвячених правовому регулюванню повноважень органів місцевого самоврядування в галузі майнових та земельних відносин, сучасним регіональним аспектам розвитку громадських та політичних організацій.
       Протягом навчання начальники організаційних відділів дізнаються про основні завдання та організацію роботи з документами в органах місцевого самоврядування, про причини та умови, що призводять до порушення антикорупційного законодавства, види правопорушень у діяльності посадових осіб місцевого самоврядування буде йти мова за круглим столом, що відбудеться в середу за участю представників правоохоронних органів області: прокуратури, управлінь СБ України, МВС України в області. В останній день навчання слухачі підіб’ють підсумки організаційної роботи місцевих рад за 2008 рік
       По завершенню семінара начальники отримають електронний збірник матеріалів «Підсумки організаційно-масової роботи», підготовлений Чернігівською обласною радою.

       Час оприлюднення з 3 березня 2009 року
       Виконавець: Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052