Новини за 4 березня 2009р.

4 березня 2009 р.

       Вже втретє Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг «Регулювання відносин між роботодавцями та найманими працівниками в межах КЗпП України. Оплата праці в органах місцевої влади». Цього разу навчання пройшло в Срібному.
       4 березня в приміщенні Срібнянської райдержадміністрації та ради зібрались голови територіальних громад, державні службовці місцевих органів виконавчої влади. Вони обговорювали питання регулювання трудових відносин, додержання державних гарантій в оплаті праці, соціальні стандарти у сфері праці, порядок індексації грошових доходів громадян.
       Семінір-тренінг провела Катерина Тимощенко – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. Вона розказала про договірне регулювання трудових відносин, зміст колективного договору, оплату праці на основі єдиної тарифної сітки, умови оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, порядок розрахунку заробітної плати та матеріальної допомоги.
       У роботі семінару взяли участь перший заступник голови Срібнянської райдержадміністрації Павло Петрусенко та заступник голови районної ради Микола Хмарський. Вони наголосили на актуальності такого навчання, оскільки в умовах соціально-економічної кризи питання трудового законодавства стали найбільш гострими і проблемними.
       Слухачі отримали змістовні і професійні відповіді на всі свої питання, подякували за змогу на місці отримати консультацію по питанням трудового законодавства.

       Час оприлюднення з 4 березня 2009 року
       Виконавець:Коваленко Н.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052