Новини за 5 березня 2009р.

5 березня 2009 р.

Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів виграв тендер на навчання військових


      Починаючи з 2004 року, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій бере участь у програмах, спрямованих на допомогу військовослужбовцям, що звільняються або плануються на звільнення зі Збройних сил України у зв‘язку з їх реформуванням.
      З 2005 року Центр проводить безкоштовне навчання та сприяння працевлаштуванню військовослужбовців за фінансової підтримки ОБСЄ та з 2007 р. у рамках «Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців». Третій рік поспіль він бере участь у тендері щодо навчання військовослужбовців і перемагає, здобувши право співпрацювати з НАТО щодо адаптації військових до цивільного життя.
      В 2009 році Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів виграв тендер на навчання за курсом «Комп’ютерна графіка та дизайн». Таке навчання буде проведено навесні у Чернігові та восени у військовому містечку Десна.
      В попередні роки реалізовувались курси економічного спрямування: «Керівник в структурі малого бізнесу», «Економіка та управління виробництвом», «Маркетинг та менеджмент продажу». Курс «Комп’ютерна графіка та дизайн» вперше запропонований для військових, він передбачає опанування комп’ютерних програм верстки, графіки та дизайну, удосконалення навичок роботи на ПК. Програма навчання розрахована на 224 академічні години, що дає змогу отримати загальну комп’ютерну підготовку, детально вивчити такі спеціальні програми, як векторний графічний редактор “Corel DRAW”, растровий графічний редактор “Adobe Photoshop”, програму комп’ютерної верстки Adobe Pagemaker, веб-дизайн. Засвоєння нових знань, умінь та навичок дасть змогу військовим стати більш конкурентноспроможними на ринку праці, працевлаштуватись в цивільній сфері.

      Час оприлюднення з 5 березня 2009 року
      Виконавець:Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052