Новини за 11 березня 2009р.

11 березня 2009 р.

       «Звісно, завдяки проектам ви не вирішите всіх фінансових проблем, але деякі проріхи зможете закрити. На даному семінарі ви дізнаєтеся як грамотно розробляти проекти та здобувати гроші на вирішення наболілих питань вашої територіальної громади», – зазначив директор Центру підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко, відкриваючи навчання селищних, міських (міст районного значення) голів за програмою тематичного короткотермінового семінару «Розробка та управління проектами». Семінар триватиме протягом трьох днів і передбачає проведення ряду конверсаторіумів присвячених зовнішнім джерелам фінансування, конкурсу проектів Фонду сприяння місцевому самоврядуванню України, розробленню програм соціально-економічного розвитку територіальних громад.
       На практиці опанувати розробку проектів голови зможуть на заняттях разом з членом правління тренерської асоціації України, тренером Ради Європи Світланою Тимченко.
       13 березня в рамках навчання буде проведено відеоконференцію «Головні історичні етапи державного будівництва в Україні: до 70 річчя подій 1938-1939 років, пов’язаних із проголошенням та збройним захистом Карпатської України».

       Час оприлюднення з 3 березня 2009 року
       Виконавець: Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052