Новини за 17 березня 2009р.

17 березня 2009 р.

      «Людство не загине в атомному кошмарі — воно задихнеться у власних відходах», – з цього афоризму Нільса Бора розпочав відеоконференцію «Регіональні особливості утилізації відходів: стан, проблеми, перспективи» директор Луганського центру післядипломної освіти, к.е.н., доц. Геннадій Чуніхін.
      Конференція проходила сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів в рамках тижневого навчання секретарів сільських рад.
      Відеоміст з’єднав представників Чернігівської, Луганської областей та Криму.
      Представники Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Луганській області, Луганської обласної санітарно-епідеміологічної станції, Кримської асоціації «Екологія і мир», начальник відділу контролю за промисловими та побутовими відходами комітету Автономної Республіки Крим мали змогу обговорити проблеми та особливості поводження з відходами, оцінити ситуацію та перспективи в даній сфері.
      Зі сторони Чернігівщини слово мали перший заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області Ігор Чікірісов, та в.о. заступника Чернігівської обласної санітарно-епідеміологічної станції Михайло Величко.

      Час оприлюднення з 17 березня 2009 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052