Новини за 23 березня 2009р.

23 березня 2009 р.

       23-27 березня в Центрі підвищення кваліфікації кадрів триватиме навчання новопризначених спеціалістів райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрації. Навчатимуться молоді спеціалісти за напрямом 1501 «Державне управління» .
       Планується, що за час навчання слухачі опанують конституційні засади державного управління і державної служби, нормативно-правові акти, що регламентують державне управління, дізнаються про застосування права в державному управлінні та його принципи.
       На конверсаторіумах слухачі поговорять про планування в роботі державного службовця про структуру та компетенцію органів державного управління на території, взаємодію органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
       Начальник загального відділу апарату облдержадміністрації Андрій Сокулінський проведе тематичну зустріч присвячену основним завданням та організацї роботи з документами в органах виконавчої влади.
       В рамках вивчення модуля «Євроатлантична інтеграція України» на вівторок заплановано проведення круглого столу «Європейський простір та Україна».

       Час оприлюднення з 23 березня 2009 року
       Виконавець: Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052