Новини за 30 березня 2009р.

30 березня 2009 р.

       «Важливо, щоб в управління приходили молоді люди, з новими ідеями, динамікою і професійно підготовлені. Пройшовши навчання в Центрі підвищення кваліфікації кадрів, ви зможете зробити висновок та свідомий вибір щодо роботи в органах державної влади», – зазначив на відкритті тематичного короткотермінового семінару «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи» начальник управління державної служби Головдержслужби України в області, магістр управління суспільним розвитком Микола Стрілець. Навчання призначене для студентів випускних курсів вищих навчальних закладів, які виявили бажання працювати в місцевих органах влади, і триватиме воно з 30 березня по 10 квітня.
      Навчання складатиметься з теоретичної та практичної частини. Теоретична частина передбачає вивчення завдань державної служби, основних пріоритетів діяльності органів місцевого самоврядування в області, державної інформаційної політики. Також молодь дізнається про сучасний стан та основні тенденції розвитку політичної системи України, роботу органів влади зі зверненнями громадян та про дотримання законності при виконанні завдань державного управління. Ці та інші питання будуть висвітлені перед студентами протягом першого тижня навчання.
      Практична частина навчання полягає в стажуванні в органах виконавчої влади і органах місцевого самоврядування, яке триватиме тиждень.
      Також програмою навчання передбачено проведення виїзного заняття в м.Києві. Під час виїзду відбудеться екскурсія у головному будинку Верховної Ради України, зустрічі у Комітететах Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму та з питань науки і освіти.Два конверсаторіуми проведуть для студентів завідувач кафедри НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор Іван Розпутенко та тренер Ради Європи Світлана Тимченко.
      Завершиться навчання студентів комп’ютерним тестуванням, яке допоможе з’ясувати результативність навчання та готовність молоді до роботи в органах державної влади та місцевого самоврядування.

      Час оприлюднення з 30 березня 2009 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052