Новини за 22 квітня 2009р.

22 квітня 2009 р.

       Сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочався тематичний короткотерміновий семінар «Особливості бухгалтерського обліку і звітності в бюджетній сфері». За програмою даного семінару 2 дні навчатимуться головні бухгалтери райдержадміністрацій.
       «Нормативна база в сфері бухгалтерського обліку змінюється дуже швидко, тому ми намагалися зробити цей семінар максимально корисним і інформативним для вас», – зазначив під час відкриття занять директор Центру Володимир Бойко.
       Розкладом семінару передбачено ряд тематичних зустрічей присвячених актуальним питанням ведення бухгалтерського обліку та складання звітності, особливостям виконання місцевих бюджетів в умовах їх казначейського обслуговування, нюансам нарахування збору на обов’язкове державне пенсійне страхування та іншим питанням.
       Під час конверсаторіумів, які заплановано програмою семінару, бухгалтерами будуть обговорені особливості нарахування і перерахування страхових внесків до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та порядок витрачання цих коштів, правове регулювання закупівель товарів, послуг і робіт за державні кошти, повноваження місцевих державних адміністрацій з питань володіння та розпорядження об’єктами державної та комунальної власності.

       Час оприлюднення з 22 квітня 2009 року
       Виконавець: Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052