Новини за 6 травня 2009р.

6 травня 2009 р.

       В Центрі підвищення кваліфікації кадрів триває постійно діючий тематичний семінар «Протидія корупції в органах державного управління та місцевого самоврядування». 6 травня відбувся другий день навчання за програмою даного семінару. Посадові особи Чернігівської міської, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, їх виконавчих органів мали змогу дізнатися про заходи, що вживають органи виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо виконання державних актів з питань забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян.
       Про корупцію та антикорупційне законодавство розповів слухачам під час конверсаторіуму головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Меженний.
       Також аудиторія змогла дізнатись про нормативно – правове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування. Цій темі було присвячено тематичну зустріч, яку провела для посадовців начальник юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради Валентина Падій.
       Наступне навчання даного семінару заплановано провести в грудні поточного року.

       Час оприлюднення з 6 травня 2009 року
       Виконавець: Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052