Новини за 27 травня 2009р.

27 травня 2009 р.

       Сьгодні в Центрі підвищення кваліфікації кардрів відбулася «ярмарка вакансій» для військовослужбовців звільнених або таких, що плануються до звільнення зі Збройних сил України. Ярмарка стала логічним завершеням навчання військових за програмою курсу “Комп’ютерна графіка та дизайн”.
       Від представника міського центру зайнятості Галини Соловйової слухачі дізналися про ситуацію на ринку праці Чернігова, ознайомилися з вакансіями, що існують в нашому місті на даний момент, отримали рекомендації та поради щодо пошуку оптимальної роботи.
       Перед слухачами виступили представники деяких компаній (наприклад ЗАТ “ГК” Євротек”, ТОВ “КС Інвест”), від них військові отримали пропозиції роботи та відповіді на всі питання, що стосувались умов запропонованих вакансій.
       «Ситуація на ринку праці Чернігова зараз досить складна, але не безнадійна, – зазначила Галина Соловйова.- Якщо ви виявляєте активність і бажання працювати, то варта уваги робота обов’язково знайдеться», – зазначила представник міського центру зайнятості.

       Час оприлюднення з 27.05.09
       Виконавець Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052