Новини за 2 червня 2009р.

2 червня 2009 р.

      Тематичний короткотерміновий семінар «Організаційно-кадрове забезпечення діяльності органів виконавчої влади» розпочався сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів. Два дні за програмою даного семінару навчатимуться начальники відділів організаційно-кадрової роботи апаратів райдержадміністрацій.
      Відкривав навчання начальник управління державної служби Головдержслужби України в області, магістр управління суспільним розвитком Микола Стрілець, на другий день семінару він проведе для начальників відділів тематичну зустріч присвячену державній службі, її завданням, пріоритетам та напрямам реформування.
      Для слухачів заплановано ряд тематичних зустрічей присвячених питанням кадрової роботи в органах виконавчої влади, плануванню управлінської діяльності в умовах економічної кризи, основним завданням.
      Про організаційне забезпечення діяльності райдержадміністрації: розподіл функціональних обов’язків, положення про структурні підрозділи, про взаємодію органів виконавчої влади і місцевого самоврядування та про сучасний стан та основні тенденції розвитку політичної системи України слухачі зможуть дізнатися на конверсаторіумах, що передбачені програмою семінару.

       Час оприлюднення з 2 червня 2009 року
       Виконавець: Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052