Новини за 3 червня 2009р.

3 червня 2009 р.

      Третього червня в Центрі підвищення кваліфікації кадрів розпочали навчання керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. Навчатимуться вони за програмою тематичного короткотермінового семінару «Технологія прийняття управлінських рішень державними службовцями».
      Відкрив семінар голова облдержадміністрації Володимир Хоменко. Він зазначив, що роль обласних управлінь набуває важливого значення, і їх робота повинна бути на найвищому рівні. «Я думаю, що теми, заплановані для висвітлення на семінарі, будуть для вас цікавими та корисними, – зазначив Володимир Миколайович під час виступу. – Навчання покаже питання над якими треба працювати, розкриє горизонти для самоосвіти та самовдосконалення». Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що семінар стане гарною можливістю для професійного спілкування колег, а навчальна аудиторія буде тим місцем, де керівники структурних підрозділів облдержадміністрації зможуть отримати відповіді на злободенні питання.
      Триденне навчання передбачає ознайомлення аудиторії з трьома модулями: в перший день модуль «Аспекти практичного впровадження системи управління якістю в обласній державній адміністрації» прочитає заступник начальника організаційного відділу Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Людмила Філатова, другий день навчання буде присвячено модулю «Шляхи підвищення ефективності управлінських рішень», третього дня слухачі дізнаються про державну регіональну політику.

      Час оприлюднення з 3 червня 2009 року
      Виконавець: Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052