Новини за 9 червня 2009р.

9 червня 2009 р.

      Питання реалізації державної політики стосовно сім’ї, жінок, молоді, оздоровлення, фізичної культури та спорту обговорюватимуть начальники відділів у справах молоді та спорту райдержадміністрацій, відділів у справах сім’ї та молоді міст Чернігова, Ніжина, Прилук під час тематичного короткотермінового семінару, що проходитиме протягом 9 – 11 червня цього року в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
      Під час семінару його учасники розглянуть основні механізми реалізації в Чернігівській області державної політики з питань сім’ї та жінок та державної молодіжної політики. Проведуть аналіз виконання Державних та обласних програм «Підтримка сімей на період до 2010 року», «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків до 2010 року» та виконання обласного плану заходів щодо Указу Президента «Про проведення у 2009 році в Україні року молоді». Також учасники ознайомляться з Конституційними засадами державного управління і державної служби, нормативно-правовими актами, щр регламентують державне управління.
      «Найближчий період часу буде напруженим для наших управлінь, і цей семінар якраз покликаний з’ясувати ті питання, з якими ми зустрінемось в майбутньому» – зазначив на відкритті семінару начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Борис Атрощенко.

      Час оприлюднення з 9 червня 2009 року
      Виконавець: Чабак Л.А.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052