Новини за 1 липня 2009р.

1 липня 2009 р.

       Черговий раз Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний семінар-тренінг «Регулювання відносин між роботодавцями та найманими працівниками в межах КЗпП України. Оплата праці в органах місцевої влади». Цього разу навчання пройшло в Новгород-Сіверському.
       1 липня в приміщенні Новгород-Сіверської райдержадміністрації та ради зібрались голови територіальних громад, державні службовці місцевих органів виконавчої влади. Вони обговорювали питання регулювання трудових відносин, додержання державних гарантій в оплаті праці, соціальні стандарти у сфері праці, порядок індексації грошових доходів громадян.
       Семінір-тренінг провела заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Катерина Тимощенко . Вона розказала про договірне регулювання трудових відносин, зміст колективного договору, оплату праці на основі єдиної тарифної сітки, умови оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, порядок розрахунку заробітної плати та матеріальної допомоги.
       У роботі семінару взяли участь в.о. голови Новгород-Сіверської райдержадміністрації В’ячеслав Кауфман та голова Новгород-Сіверської районної ради Віктор Душин.
       Слухачі отримали змістовні і професійні відповіді на всі свої питання, подякували за змогу на місці отримати консультацію з питань трудового законодавства.

       Час оприлюднення з 1 липня 2009 року
       Виконавець:Коваленко Н.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052