Новини за 16 вересня 2009р.

16 вересня 2009 р.

       «Ви зібралися на це навчання, щоб мати можливість детально розглянути проблеми соціально-економічного розвитку територій, обговорити умови роботи, обмінятися думками та досвідом», – звернулася до аудиторії заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус, відкриваючи семінар «Державна регіональна політика. Формування програм соціально-економічного розвитку територій». Дводенний семінар розпочався сьогодні в центрі підвищення кваліфікації кадрів і призначений він для заступників голів райдержадміністрацій з фінансово-економічних питань, міських голів Чернігова, Ніжина, Прилук, голів Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, начальників управлінь економіки райдержадміністрацій.
       В перший день навчання перед слухачами виступив начальник головного управління економіки облдержадміністрації Леонід Подоляк, він разом з заступником начальника головного управління економіки облдержадміністрації Олександрою Хомик та начальником відділу аналізу та прогнозування економічного розвитку головного управління економіки облдержадміністрації Андріанною Баженовою провів конверсаторіум «Стан виконання Програми економічного і соціального розвитку області на 2009 рік та прогноз розвитку регіону у 2010 році. Організація робіт по розробленню проекту Програми соціально-економічного розвитку області».
       Семінар передбачає конверсаторіуми, круглі столи та тематичні зустрічі з питань особливостей та перспектив розвитку підприємництва області, основних напрямків інвестиційної діяльності на 2010 рік, положень проекту Конституції України, запропонованого Президентом України та інших.
       Сьогодні завершили триденне навчання за програмою семінару «Розробка та управління проектами» голови сільських рад. Протягом семінару перед слухачами даної групи виступали представники головного управління економіки облдержадміністрації, тренер Ради Європи Світлана Тимченко провела для голів практикум з розробки проектів, а в останній день навчання представники міжнародного фонду «Відродження» провели презентацію Фонду та тренінг зі слухачами з написання проектів та подальшому по них звітуванню.

       Час оприлюднення з 16 вересня 2009 року
       Виконавець:Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052