Новини за 22 вересня 2009р.

22 вересня 2009 р.

Розпочала другу сесію група начальників загальних відділів райдержадміністрацій

      Сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів за напрямом «Державне управління» розпочала другу сесію група начальників загальних відділів райдержадміністрацій. Розпочалися заняття з конверсаторіуму «Основні завдання та організація роботи з документами в органах виконавчої влади», який провів начальник загального відділу облдержадміністрації Андрій Сокулінський.
      Навчання триватиме три дні, протягом яких слухачі зможуть дізнатися, як регулювати соціально-трудові відносини за допомогою колективних договорів, про організацію роботи зі зверненнями громадян, про шляхи забезпечення якості та ефективності управлінських рішень. В рамках навчання заплановано також провести ряд конверсаторіумів, присвячених складанню та оформленню номенклатури справ, питанням технології полеміки та роботі з пошуковими системами в Інтернеті.
      В середу для начальників відділів відбудеться демонстрація та обговорення фільму «Між двома жорнами» на вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни. Завершиться навчання даної групи комп’ютерним тестуванням, за результатами якого слухачі отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

      Час оприлюднення з 22 вересня 2009 року
      Виконавець:Фесенко М.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052