Новини за 29 вересня 2009р.

29 вересня 2009 р.

       Сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів відбулося останнє заняття постійно діючого тематичного семінару „Українське ділове мовлення”. Вже втретє збираються в Центрі державні службовці місцевих органів влади та посадові особи місцевого самоврядування щоб дізнатися про правила та вимоги до оформлення ділових документів, про особливості застосування офіційно-ділового стилю, з яким посадовці мають справу щодня. Третє заняття було присвячене психологічній природі спілкування, специфікації людської комунікації. Також слухачі дізналися про правила ведення документації щодо особового складу та обговорили вимоги до ведення документів з господарсько-договірної діяльності.
       По завершенні занять слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Виконавець:Фесенко М.В.
Час оприлюднення з29 вересня 2009 року
конт. тел.: (8-0462) 676 052

***

      29 вересня у смт. Десна Програма НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців та Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відкрили навчальний курс «Менеджер з рекламно-видавничої діяльності»» для військовослужбовців, що звільняються або плануються на звільнення зі Збройних сил України у зв’язку з їх реформуванням. У відкритті курсів взяв участь менеджер «Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців» Крістофер Штаудт. Він розказав слухачам про мету та джерела фінансування програми для військових, відповів на питання, що цікавили присутніх.
      Володимир Бойко, директор Центру підвищення кваліфікації кадрів, повідомив, що в смт. Десна таке навчання проводиться вдруге. Слухачі впродовж майже двох місяців опановуватимуть програму курсу, зміст якого спрямований на вивчення програм комп’ютерної верстки, графіки, дизайну.
«Військовим дуже важливо отримати знання, які стосуються не лише військової сфери, це спрощує їх адаптацію до цивільного життя», – зазначив заступник обласного військового комісара підполковник Олександр Лапа.
      «Я думаю ви використаєте свій шанс здобути знання. Бажаю вам успіхів у цьому навчанні», – підсумував Сергій Болдирев, спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи обласної державної адміністрації.
      Програма навчання є частиною співробітництва між Україною та НАТО у сфері перепідготовки та адаптації до цивільного життя військовослужбовців. Курс триватиме два місяці і фінансуватиметься НАТО.

Виконавець:Коваленко Н.В.
конт. тел.: (8-0462) 676 052