Новини за 5 жовтня 2009р.

5 жовтня 2009 р.

       5 жовтня відразу дві групи розпочали навчання в Центрі підвищення кваліфікації кадрів. Протягом тижня за напрямом 1501 «Державне управління» навчатимуться новопризначені спеціалісти виконавчих апаратів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук та новопризначені спеціалісти райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрації.
       Для спеціалістів виконавчих апаратів районних рад заплановано провести ряд конверсаторіумів, присвячених сприянню органами виконавчої влади розвитку основних засад громадянського суспільства, ролі та повноваженням органів місцевого самоврядування в сфері земельних правовідносин, правовому регулюванню закупівель товарів, послуг і робіт за державні кошти та інші.
       Новопризначені спеціалісти райдержадміністрацій, управлінь та відділів облдержадміністрації ознайомляться з роллю органів державної влади у посиленні транскордонного та єврорегіонального співробітництва рубіжних областей, дізнаються як забезпечити якість та ефективність управлінських рішень та про основні завдання, та пріоритети реформування державної служби і напрями державної інформаційної політики в контексті європейської інтеграції України.
       Обидві групи присвятять час вивченню правил складання та оформлення службових документів та обговоренню основних положень проекту Конституції України, запропонованого Президентом України.
       Завершиться друга сесія навчання комп’ютерним тестуванням, що допоможе об’єктивно оцінити якість знань, засвоєних під час двох сесій.

       Час оприлюднення з 5 жовтня 2009 року
       Виконавець:Фесенко М.В.
       конт. тел.: (8-0462) 676 052