Новини за 7 жовтня 2009р.

7 жовтня 2009 р.

       Наказом Головдержслужби «Про затвердження переліку вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та інших юридичних осіб, які надають освітні послуги для здійснення підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції» від 30.09.2009 р. № 295/93 Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств установ і організацій включений до переліку закладів, які надаватимуть освітні послуги щодо підвищення кваліфікації у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції.
      На виконання Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008 – 2011 роки, Чернігівський центр організовуватиме в районах Чернігівської області низку семінарів для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування III – IV категорії посад.
      Передбачаються семінари з питань боротьби з корупцією, адаптації соціальної політики та трудового законодавства до стандартів ЄС, розробки та управління проектами, запровадження систем управління якістю, транскордонного співробітництва, енергозбереження. Результатом стане підвищення кваліфікації 170 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у сфері європейської інтеграції, поширення обізнаності про основні вимоги, що висуваються до України та її державного управління і місцевого самоврядування у зв’язку з приєднанням нашої країни до політики ЄС Східного партнерства.

      Час оприлюднення: 7 жовтня 2009 року
      Виконавець: Коваленко Н.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052