Новини за 19 листопада 2009р.

19 листопада 2009 р.

       Як з екскурсантів зробити туристів? – це питання пролунало на семінарі, який мав назву «Майбутнє Чернігова. Чи можливе залучення інвестицій та приваблення підприємств, населення і туристів до Чернігова та Чернігівського регіону?».
       Цей семінар проводився 19 листопада 2009 року у місті Чернігові за участю Чернігівського центру підвищення кваліфікації, Київського представництва Інституту Кенана, Сіверського інституту регіональних досліджень. Учасники семінару – викладачі вищих навчальних закладів, представники управління інвестицій і туризму Чернігівської міської ради, представники громадськості обговорювали питання активів та пасивів міста Чернігова та Чернігівського регіону, питання зменшення пасивів та перетворення їх на активи, стратегії поліпшення міста і прилеглої території та просування позитивного іміджу міста, стратегії залучення і розвитку бізнесу в місті та регіоні та залучення нових мешканців до міста та регіону.
       За результатами семінару було вирішено опублікувати збірку матеріалів в якій буде висвітлені перспективи розвитку міста Чернігова.

      Час оприлюднення: 19 листопада 2009 року
      Виконавець: Сірик А.С.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052