Новини за 25 листопада 2009р.

25 листопада 2009 р.

       Питання реформування дозвільної системи у сфері господарської діяльності, порядку видачі дозволів на зняття та перенесення ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту земельної ділянки) було розглянуто на відкритті короткотермінового тематичного семінару під назвою «Порядок взаємодії адміністраторів з суб’єктами господарювання та територіальними дозвільними органами», який відбувся 25.листопада 2009 року в Центрі підвищення кваліфікації.
       На відкритті семінару із вступним словом виступив заступник голови Держкомпідприємництва у Чернігівській області Валерій Білоокий. Від імені Центру перед слухачами виступила заступник директора Центру Тамара Куприяненко.
       Протягом навчання слухачі матимуть змогу ознайомитися з питаннями тем: роль електронно-цифрового підпису в роботі реєстру документів дозвільного характеру, реалізація постанови КМУ № 844 від 05.08.09 щодо безоплатного оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки, процедура отримання дозволів на будівництво та на початок будівельних робіт, роз’яснення вимог щодо організації видачі документів дозвільного характеру.

      Час оприлюднення: 25 листопада 2009 року
      Виконавець: Сірик А.С.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052