Новини за 27 листопада 2009р.

27 листопада 2009 р.

       27 листопада 2009 р. завершилось навчання групи військовослужбовців у смт. Десна за курсом «Менеджер рекламно-видавничої діяльності».
      «Отримані знання, я думаю, нададуть можливість Вам знайти своє місце в сучасних кризисних умовах. Ця програма допомогла не одному десятку військовослужбовців влаштуватись у цивільному житті», – зазначив менеджер програми «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт під час підбиття підсумків цього навчання.
      В підбитті підсумків навчання взяли участь директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко, начальник відділу планування Навчального Центру Володимир Бояк, заступник начальника 156-го територіального центру комплектування військовослужбовців за контрактом Вадим Потапов, спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Болдирев. Присутні наголосили на важливості такого роду навчань, щоб кожний слухач, який закінчив курси використав набутий досвід у повсякденному житті.       «Ми висловлюємо вдячність організаторам цього навчання, тому що офіцери отримали сучасні знання з комп’ютерних програм – такі необхідні в сучасних умовах», — підкрекреслив Володимир Бояк.
      По завершенню навчання слухачам були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка з курсу «Менеджер рекламно-видавничої діяльності» та сертифікати НАТО.

      Час оприлюднення: 27 листопада 2009 року
      Виконавець: Карпенко Н.В.
      конт. тел.: (8-0462) 676 052